Zásady ochrany osobních údajů

Aplikace Aknel SDC+ (dále jen „Aplikace“) je mobilní aplikace, která slouží jako klientská aplikace k hlavnímu systému SDC+. Provoz aplikace je zajišťován společností Aknel Group a.s. se sídlem Strkovská 1, 391 11 Planá nad Lužnicí. Pro správnou funkčnost aplikace je potřeba zpracovávat některé informace z kategorie citlivých údajů. Níže jsou uvedeny podmínky, za kterých jsou dané informace zpracovávány.

Zpracovávané údaje

  • Statické informace o používání aplikace poskytnuté prostřednictvím oficiálních obchodů (Google Play a App Store).
  • Verze operačního systému, na které je aplikace nainstalována.
  • Data z fotoaparátu zařízení.

Podmínky zpracování

Veškeré údaje poskytnuté uživatelem slouží pouze ke komunikaci s hlavním systémem SDC+ a nejsou předávány třetím osobám (s výjimkou anonymizovaných statistických údajů). Data z fotoaparátu zařízení slouží výhradně k načítání údajů z čárových kódů a záznamy z používání fotoaparátu nejsou dále ukládány.

Doba uchování údajů

Údaje, které jsou uživatelem poskytnuty, se uchovávají trvale v hlavním systému SDC+. Statistické informace se ukládají po celou dobu používání aplikace na straně oficiálních obchodů (Google Play a App Store).

Platnost a aktualizace podmínek

Tyto podmínky jsou platné od 14. 7. 2020. V případě změn, bude u těchto podmínek uvedena revize včetně data vydání a platnosti.

V případě jakýchkoliv dotazů k zásadám ochrany osobních údajů nebo k samotné aplikaci kontaktujte společnost Aknel Group a.s.

Zaujala Vás naše komplexní nabídka produktů?

Kontaktujte nás!

E-mail

aknel@aknel.cz

Telefon:

+420 381 218 666

AKNEL Group a.s.

PRO ZÁKAZNÍKY

REFERENČNÍ OBRÁZKY